- 1kg - alune, 1kg - canepa, 1kg - biscuiti, 1kg - pesmet, 1kg - malai, 500g - seminte de floarea soarelui, 500g - seminte de dovleac, 500g - zahar pudra
Preparare:
- Canepa si semintele le prajiti la foc moderat timp de 10 min si le amestecati continuu.
- Odata cu prajirea semintelor puteti coace in cuptor timp de 20 min si alunele pana devin usor aramii
- Toate aceste 4 componente au rolul de legare,dar si de aromantizare datorita mirosului.
- In continuare vom da biscuitii prin masina de tocat impreuna cu semintele de canepa.
- Dupa ce terminam cu cele doua treceti restul semintelor impreuna cu malaiul si pesmetul.
- Odata incheiata faza maruntitului amestecam toate ingredientele intrun vas sau le puneti intro punga ceva mai mare si scuturati bine punga.
- Dupa aceasta operatiune adaugati zaharul pudra si amestecati iarasi totul sa se omogenizeze.
- Toata nada asigura pescuitul pt 3 partide de pescuit.
- Cand ajungeti pe balta udati nada treptat pana devine ca si o plastelina si puteti face nadirea incepand cu 5-7 bulgari de marimea unei mingi de tenis,iar dupa aceea din 2 in 2 ore cate 3-4 bulgari de marimea unei mingi de png-pong.
Un comentariu:
Din momeala rezultata din oleaginoasele alea sigur va curge ulei 3 zile....da' peste nu stiu daca va aduna ....
Trimiteți un comentariu