sâmbătă, 7 martie 2009

Peste cu Legume

Ingrediente:

  • 2 bucati medalion de rechin albastru( sau orice alt file de peste), 1 morcov, cateva buchetele de brocoli, 1 ceapa mica, 1 ardei rosu sau galben, 2 linguri de ulei, verdeata, 1 cutie amestec mexican de legume, 1 pahar vin alb, sare, piper.

Mod de preparare:

  • Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei.
  • Cand este gata se adauga ceapa curata si taiata pestisori, iar dupa ce se inmoaie putin se adauga morcovul curatat si taiat rondele sau cubulete si o lingura de vin.
  • Se amesteca continuu pentru a se rumeni pe toate partile dupa care se pun buchetele de brocoli si ardeiul taiat feliute, adaugandu-se cate putin vin.
  • Dupa ce s-au inmuiat se adauaga si amestecul de legume mexicane( scurs de zeama) si se amesteca bine totodata condimentandu-se compozitia cu sare si piper.
  • Fileurile de peste se sareaza si se pregatesc pe un gratar incins si uns cu putin ulei.
  • Se servesc impreuna asezate pe un platou si garnisite cu verdeata tocata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu