Ingrediente:
- 1,5 kg. peste (crap, stiuca etc.), 1 varza acra, 200 gr. ulei, 300 gr. rosii, 1 buc. ardei gras, boabe de piper, sare
- Se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati.
- Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii si se stoarce putin de zeama.
- Se incalzeste bine pe tava, se pune ulei in care se caleste varza.
- Cind este pe jumatate calita se adauga rosiile, boabele de piper si ardeiul taiat marunt.
- Se amesteca totul bine, iar deasupra se asaza bucatele de peste, indesindu-le putin in varza.
- Se da la cuptor avind grija sa se stropeasca pestele din cind in cind cu zeama lasata de varza.
- Cind pestele s-a inmuiat se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu